Google Play gift code €15

Rating: 4,5/5 (485 Votes)

Google Play gift code €15

De Google Play gift code geeft je toegang tot het nieuwste entertainment. Of je nu bent geïnteresseerd in muziek, films, boeken, tijdschriften, apps of games, je kan altijd wel iets leuks vinden. Je hebt geen kredietkaart nodig en kan met Play gift code genieten van je favoriete muziek, films en meer op schermen in alle maten op Android, iOS en het internet.
 
  • Eén centrale locatie voor entertainment: of je nu nieuwe muziek, films, boeken, tijdschriften of Android-apps en -games zoekt, ze zijn allemaal beschikbaar op Google Play. 
  • Altijd en overal: krijg toegang tot je muziek, films en meer via Android-apparaten, iPhones en iPads, Chromecast en je browser. 
  • Snelle en flexibele betaling: je hebt geen kredietkaart nodig om een Google Play gift code in te wisselen en het tegoed verloopt niet. Koop een bon als cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf. 

Na de bestelling verschijnt de code meteen op je scherm en in je mailbox. Simple, Safe & On Demand
Nu 15,00
U kunt uw Google Play gift code inwisselen via een Android-apparaat of via het internet.
 
Via een Android-apparaat:
• Open de Google Play Store-app.
• Druk op het pictogram Menu en selecteer Inwisselen.
• Voer de Google Play gift code in.
• Selecteer Inwisselen.
 
Via het internet:
• Ga naar play.google.com/redeem.
• Voer de Google Play gift code in.
• Selecteer Inwisselen.

Algemene Voorwaarden

Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor personen vanaf 13 jaar, woonachtig in Nederland. Voor activering en gebruik is een Google Payments-account en internettoegang noodzakelijk. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed, dat alleen kan worden gebruikt voor aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en abonnementen, tenzij specifiek vermeld (zie hiervoor de volledige voorwaarden). Andere beperkingen op aankopen kunnen worden toegepast. Geen gebruikskosten of vervaldatum. Terugbetaling van aankooptransacties geschiedt door creditering van het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen, kan niet worden opgewaardeerd, kan niet worden gecombineerd met tegoed anders dan Google Play-tegoed, kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. De limieten van Google Payments zijn van toepassing. Bij aankoop wordt men eigenaar van de Cadeaubon en draagt men het risico van verlies of ongeautoriseerd gebruik. Ga daarom zorgvuldig om met de Cadeaubon. Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude. Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Voor hulp ga naar  support.google.com/googleplay/go/cardhelp. © 2017 Google Commerce Limited. Alle rechten voorbehouden.