Google Play Gift Code €15

Rating: 4,5/5 (483 Votes)

Google Play Gift Code €15

De Google Play-cadeaucode geeft je toegang tot het nieuwste entertainment. Of je nu bent geïnteresseerd in muziek, films, boeken, tijdschriften, apps of games, je kan altijd wel iets leuks vinden. Je hebt geen kredietkaart nodig en kan met Play-cadeaucode genieten van je favoriete muziek, films en meer op schermen in alle maten op Android, iOS en het internet.
 
  • De nieuwste muziek, films, apps en games voor Android-apparaten en anderen
  • Hiermee krijg je een code voor 15 euro tegoed op de Nederlandse Google Play Store
  • Wissel de code in en je kunt het meteen besteden
  • Gebruik het tegoed voor al je aankopen zoals audiobooks, apps, games en muziek
  • Je Google Play saldo in enkele minuten aangevuld
  • Dit tegoed is onbeperkt houdbaar en geldig. 

Na de bestelling verschijnt de code meteen op je scherm en in je mailbox. Simple, Safe & On Demand
Nu 15,00
Algemene Voorwaarden
Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor personen vanaf 13 jaar, woonachtig in Nederland. Voor activering en gebruik is een Google Payments-account en internettoegang noodzakelijk. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed, dat alleen kan worden gebruikt voor aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en abonnementen, tenzij specifiek vermeld (zie hiervoor de volledige voorwaarden). Andere beperkingen op aankopen kunnen worden toegepast. Geen gebruikskosten of vervaldatum. Terugbetaling van aankooptransacties geschiedt door creditering van het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen, kan niet worden opgewaardeerd, kan niet worden gecombineerd met tegoed anders dan Google Play-tegoed, kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. De limieten van Google Payments zijn van toepassing. Bij aankoop wordt men eigenaar van de Cadeaubon en draagt men het risico van verlies of ongeautoriseerd gebruik. Ga daarom zorgvuldig om met de Cadeaubon. 

Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude. Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Voor hulp ga naar  support.google.com/googleplay/go/cardhelp. © 2017 Google Commerce Limited. Alle rechten voorbehouden.