Google Play Gift Code €25

Rating: 4,9/5 (94 Votes)

Google Play Gift Code €25

De Google Play-cadeaucode geeft je toegang tot het nieuwste entertainment. Of je nu bent geïnteresseerd in muziek, films, boeken, tijdschriften, apps of games, je kan altijd wel iets leuks vinden. Je hebt geen kredietkaart nodig en kan met Play-cadeaucode genieten van je favoriete muziek, films en meer op schermen in alle maten op Android, iOS en het internet.
 
  • De nieuwste muziek, films, apps en games voor Android-apparaten en anderen
  • Een Google Play code t.w.v. € 25 euro voor je Google Play account
  • De code kun je makkelijk inwisselen op de Google Play Store
  • Met je tegoed kun je makkelijk games, apps en muziek kopen 
  • Geen registratie nodig, vul je e-mail adres in en je kunt aan de slag
  • Dit tegoed is onbeperkt houdbaar en geldig. 

Na aankoop zie je de code meteen op je scherm, en sturen we een kopie per e-mail. Simple, Safe & On Demand
Nu 25,00
Algemene Voorwaarden
Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor personen vanaf 13 jaar, woonachtig in Nederland. Voor activering en gebruik is een Google Payments-account en internettoegang noodzakelijk. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed, dat alleen kan worden gebruikt voor aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en abonnementen, tenzij specifiek vermeld (zie hiervoor de volledige voorwaarden). Andere beperkingen op aankopen kunnen worden toegepast. Geen gebruikskosten of vervaldatum. Terugbetaling van aankooptransacties geschiedt door creditering van het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen, kan niet worden opgewaardeerd, kan niet worden gecombineerd met tegoed anders dan Google Play-tegoed, kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. De limieten van Google Payments zijn van toepassing. Bij aankoop wordt men eigenaar van de Cadeaubon en draagt men het risico van verlies of ongeautoriseerd gebruik. Ga daarom zorgvuldig om met de Cadeaubon. 

Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude. Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Voor hulp ga naar  support.google.com/googleplay/go/cardhelp. © 2017 Google Commerce Limited. Alle rechten voorbehouden.